Težnja nam je da i Vi osjetite djelić opuštajućeg ugođaja za vrijeme korištenja bilo kojeg od naših vrhunskih tretmana.

​Usredotočenost na kvalitetu i individualan pristup prema svakom klijentu pretpostavlja našu profesionalnost i srdačnost. Naše stručno usavršavanje i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih metoda uljepšavanja i tretiranja stvorilo je veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijenata.

​Uz stalno praćenje modnih trendova i modernih tehnologija, nudimo Vam široku lepezu usluga u kozmetici, pedikuri i manikuri. Uvođenje novih, modernijih kozmetičkih usluga garancija je kvalitete i pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana koristeći pritom samo preparate vrhunske provjerene i profesionalne kvalitete. Suvremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni. Osjećaj ugode i opuštenosti je ono što možete očekivati za vrijeme kozmetičkog tretmana u našem prostoru.

​Naša otvorenost i susretljivost pomoći će Vam pronaći kozmetičke usluge i kombinaciju tretmana koji baš Vama najviše odgovaraju. Primjenjujući samo visoko kvalitetne i profesionalne preparate kozmetičkih kuća, uspješno rješavamo probleme najosjetljivije mladenačke kože, ali i kože zrelije dobi. Zahvaljujemo cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičkog salona "ADA".

​U našem salonu možete se prepustiti našim sigurnim rukama.
Očekujemo Vas sa veseljem.

O Nama

Usredotočenost na kvalitetu i individualan pristup prema svakom klijentu pretpostavlja našu profesionalnost i srdačnost. Naše stručno usavršavanje i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih metoda uljepšavanja i tretiranja stvorilo je veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijenata.